ACS

 ACS

Az 1995-ben alakult Advanced Card Systems Ltd. a HNA Technology Investment Holdings Ltd. (SEHK: 2086) leányvállalata. A PC-hez kapcsolható kártyaolvasók kiemelkedő gyártója az ázsiai és csendes-óceáni térségben, a világon pedig a 3. helyet tudhatja magáénak. Elnyerte a Frost & Sullivan Minőségi Smart Kártya Olvasók díját. A 2010, 2014, 2015 években a Forbes Ázsia rangsorában „a legjobb 1 mrd. dollár alatti cégnek” minősítette az ACS-t a listán szereplő 200 ázsiai és csendes-óceáni cég közül. Az ACS 100-nál több országba exportálja a saját fejlesztésű kártyaíró, - olvasó eszközeit, intelligens kártyákat, kapcsolódó termékeket.

https://www.acs.com.hk

 

MAGTEK

Magtek

Fizetéshez és azonosításhoz alkalmazott termékek vezető technológiai gyártója, 40 éves tapasztalattal áttörést jelentő innovációk kifejlesztésében, amelyek meghatározták az iparág alakulását és új nemzetközi szabványok kialakulását a biztonságosabb, megbízhatóbb, nagyobb sebességű elektronikus tranzakciók érdekében.

A Magtek magánszemélyek és jogügyletek biztonságát, személyazonosságot és vagyont védő hardvert, valamint web szolgáltatásokat fejleszt és gyárt.

A cég víziója, hogy biztonságos és aggodalom mentes környezetet teremtsen a bankolás, vásárlás, játékok, kommunikáció és általában a webes Exchange szolgáltatások területén.

Eredményes, biztonságos fizetési és azonosítási tranzakciók sokaságát teszik lehetővé a Magtek termékek a legnagyobb pénzügyi intézmények, kiskereskedők, feldolgozók, kormányhivatalok számára.

https://www.magtek.com/about

 

SUPREMA

Suprema

A biometrikus és biztonságos azonosítás jeles képviselője, egyesíti a mérnöki tudományt a biometrikus algoritmusokkal. Képes arra, hogy megbízható, az iparágban folyamatosan elöl járó termékeket fejlesszen, gyártson. Folyamatosan bővülő választékában megtalálható biometrikus beléptető rendszer, munkaidő nyilvántartó terminálok, asztali és beépíthető ujjlenyomat olvasók.

A koreai tőzsdén elsőként megjelenő cég (KOSDAQ 094840) értékesítési hálózata 133 országra terjed ki.

A 2000-ben alakult társaság évi átlagos forgalomnövekedése 2006-2014 között 38% volt. a 350 millió dollár piaci tőkeértékű cég több, mint 1 millió ujjlenyomat olvasót értékesített világszerte.

https://www.supremainc.com/en/content/about-suprema

 

EVOLIS

A 17 éves kártyanyomtató-gyártó cég saját tervezésű eszközöket kínál a legkülönfélébb szakterületek helyszíni kártyakibocsátásához. A grafikus, mágneses és elektronikus kártyamegszemélyesítésre alkalmas megoldások lefedik az összes igényt, számos közlekedési bérlet, diákkártya, hűség- vagy vásárlói kártya, belépőkártya, látogatói kártya, klubkártya, bankkártya készül naponta az Evolis felhasználóinak készülékein. A 260 fős cég 400 forgalmazóval rendelkezik világszerte, exporttevékenységének listáján 125 célország szerepel.

Növekedését sikeradatok támasztják alá: 5 év alatt 100 000 db Primacy készüléket értékesített, 2 év alatt 5000 ügyfél választotta az Evolis ártábla csomagját.

A céggel alapítása óta állunk kapcsolatban. ISO 9001 tanúsítványa jól tükröződik termékeinek, szolgáltatásainak minőségén.

http://www.evolis.com/

 

Entrust Datacard®

Datacard

Az 1969-ben alapított társaság 2 000 főt meghaladó alkalmazottal dolgozik, 300-nál több mérnök szorgoskodik a fejlesztéseken és az innovációk bevezetésén.

A világ 34 telephelyén, 150 országot átfogó értékesítési és szolgáltatási hálózat gondoskodik az ügyfelekről.

Az Entrust® mobil-, felhő- és hagyományos domain környezetben is biztonságos azonosító infrastruktúrát teremtő, szoftverhitelesítő platform.

A Datacard® különféle okmányok – útlevél, személyi igazolvány, vezetői engedély – és bankkártyák előállítása mellett ügyfél- és dolgozói azonosító kártyák kibocsátásához is kínál kártyanyomtatókat.

A két márkanév, az Entrust Datacard® erőssége a mobilfizetések, az e-kereskedelem és a digitális azonosítás biztonságos megvalósításában egyesül.

www.datacard.com

 

NBS Technologies

NBS Technologies

NBS Technologies Inc. a kártyamegszemélyesítés, biztonságos azonosítás, chipkártya gyártás, nyomtatás és dombornyomás egyik meghatározó szolgáltatója. A plasztik és intelligens kártyák helyszíni és központi kibocsátásához egyaránt kínál modern szoftvert és hardvert, tehát a berendezéseken túl egyedi megoldásokat is nyújt ügyfelei számára. Az alacsony árszínvonalú maró és chipbeágyazó berendezéstől az asztali kártyanyomtatón át az EMV bankkártyák kibocsátásáig minden kis és nagyobb ügyfél igényeire tud választ adni.
 

45 éve áll a vevők rendelkezésére világszerte az alábbi piaci szakterületeken: pénzügy, állami intézmények/biztonságos azonosítás, egészségügy/biztosítás, oktatás, hűségkártya/jutalomkártya rendszer, kaszinó/szerencsejáték, szolgáltató irodák, telekommunikáció, közlekedés.
NBS Technologies Inc. irodával rendelkezik az USÁ-ban, Kanadában, Franciaországban, Kínában, valamint az Egyesült Királyságban, amelyek tevékenységét 150 forgalmazó segíti világon.
 

Jelenlegi tulajdonosa a japán Ai Holdings Corporation. Az Ai Holdings Corporation az informatikai, biztonságtechnikai, karbantartási, lízing és bérbeadási tevékenységén túl környezetvédelmi mérőműszereket, azon belül kiemelten földrengés diagnosztikai eszközöket is fejleszt.
 

http://www.nbstech.com